Søgning

Området

Pulsen, byen, kulturen, studielivet, banegården - lige udenfor døren.

Study House er beliggende på Emil Møllers Gade 79, som er placeret i gåafstand til Campus Horsens med VIA University College samt Horsens Banegård. Study House er i alt omfattet af 48 lejligheder i et veletableret område.

Beliggenheden på Emil Møllers Gade er tilsvarende i gåafstand til Horsens Centrum, hvor der er et væld af aktivitetsmuligheder. Lejlighedernes placering indbyder til at tage en tur i teateret, efterfulgt af en tur på bar eller en tur på restaurant eller besøg Platform K. Alt dette har du indenfor meget kort afstand.

Fængslet fungerer i dag som oplevelsesvirksomhed med bl.a. museum, overnatning og events.

Forum Horsens og Nordstern Arena er vært for et utal af sportsbegivenheder samt de større koncerter som afholdes jævnligt.

Tæt på Bygholm Park

Det er søndag, solen skinner du har brug for luft, så er det heldigt at du bor i gåafstand til den fantastiske park, nemlig Bygholm Park. Bygholm park er en stor park, hvor du kan gå en tur i smukke omgivelser. Du vil være omgivet af små søer, skovidyl, aktivitetsbaner samt DISC-golf baner. Du kan efter en dejlig spadseretur nyde en god madpakke på en af de mange bordebænke-sæt som man finder i parken.

Hvis du er til en masse aktivitet i nærheden af dit hjem, så er Study House lige noget for dig.  

Emil Møllers Gade 79

Tæt på det meste

Study House
Emil Møllers Gade 79
Find vej
Horsens Banegård
Horsens Station
Find vej
Platform K
Madevej 2
Find vej
Via University College
Campus Horsens
Find vej
Gågaden / Centrum
Søndergade
Find vej
FÆNGSLET
Fussingsvej
Find vej
Forum Horsens
Langmarksvej
Find vej